Ønsker?

Dette er en blogg – side om testing av produkter. Legg gjerne igjen en kommentar nederst om du har noen spesifikke kunst – produkter du ønsker at jeg skal teste ut og lage et innlegg om.

Merke: Magnani akvarellpapir

Da jeg for noen dager siden fikk levert en bunke med test-ark av Magnani akvarellpapir, tenkte jeg at dette bød på en ypperlig anledning til å delvis blindteste disse arkene, uten at jeg googler meg frem til masse informasjon på forhånd. Det jeg vet før testingen er:...

Merke: Cobra vannløselig olje

Oljemaling som flyter likt smør, godt pigmentert og som kan tynnes ut og vaskes av med vann og såpe? Ja, takk!  Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for oljemaling, ikke fordi jeg aktivt utnytter det mediet mye, men fordi jeg vokste opp med min mor som hadde oppspente...

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *